TIMTHETATMAN: EN PARTNER I BRA SPEL

Timthetatman slutar inte. Hans uthållighet och passion för konkurrenskraftigt spelande gör honom till en naturlig match till vårt senaste partnerskap för att samla insikter om nästa generations vetenskapsstödda spelutrustning. Vi tog en värdefull stund tillsammans med skaparen för att höra varför hälsa är centralt för hans spelande, och om hans toppar och dalar hittills i spelande under 2021.

Skriven av : AMANDA KOELLNER Publicerad: 16/06/2022

Timthetatman kan uthållighet. Han har streamat för spelare och fans sedan 2012 – till synes utan uppehåll. Tims drivkraft och beslutsamhet har hjälpt honom att sätta rekord, vinna imponerande vinster och fängsla publiken. För er som anser sig vara en del av #tatmanarmy (som det finns miljoner av!), ni vet att Tim inte slutar, och han berättar som det är på sina livestreams. Medan han streamar och tävlar engagerar han sina följare och svarar på deras kommentarer på samma gång – verkligen en mästare på multitasking. Att be om feedback är något som vi ofta använder oss av på Herman Miller för att skapa, konstruera, finjustera och förbättra våra designs så att vi kan bli bättre för våra användare, och vi är glada över att arbeta med Tim för att utöka vår förståelse för behoven hos spelarna.


Vi har följt Tim i flera år och blev glatt överraskade när vi i hans flöde upptäckte att han redan var en Herman Miller-ägare. Vår vänskap var ett faktum. När vi hade lanserat gamingstolen Herman Miller x Logitech G Embody blev vi smickrade över att höra honom jubla. Eftersom vi kände till Tims direkta stil bad vi honom berätta för oss om sina synpunkter på vår design och hur våra produkter hjälper spelare att spela hälsosammare, längre och bättre. När han ser tillbaka på nästan ett decennium av streamande förstod han vikten av att investera i en stol med optimalt stöd.


”Tro mig när jag säger att när du blir äldre kommer du att önska att du hade investerat i en bra stol, för om du i jobbet ska sitta långa stunder under långa perioder kan det ta hårt på hela din kropp”, säger Tim. ”Att skaffa en stol som Embody kommer att förändra din spelupplevelse.”


Tim berättade för oss att några av hans vänner som också har en större spelstruktur har gott stöd av Embody-gamingstolen när de spelar. Över 30 yrkesverksamma och läkare inom syn, sjukgymnastik och ergonomi bidrog till vår design av Embody-stolen för att den ska fungera för alla och för alla kroppar. I Embody-gamingstolen har vi inkluderat viktig feedback från spelare som sitter i sina stolar under långa stunder och som kan behöva en framåtlutad sits eller kylskumteknik som hjälp till att hålla sig alerta, behålla fokus och energi.


”Efter att ha streamat och suttit under långa perioder insåg jag vikten av kvalitetsprodukter och att investera i sådana för hälsans skull”, säger Tim. ”När jag bytte till Herman Miller till mitt spelande kunde jag direkt känna skillnaden.”


Att förbättra och skapa vår egen produktportfölj för spelare är en pågående process för Herman Miller. Vi ser det som ett slags ”redskapslabb” och är angelägna om att skapa mer hälsosamma, relevanta produkter för spelare. Och därför är vi glada över att samarbeta med Tim och hans #tatmanarmy för att generera en loop av feedback med råd, tips och idéer som hjälper oss att göra nästa generations spelutrustning ännu bättre. Var inte blyg – berätta för oss vad du tycker.


”Jag är väldigt glad för detta visar att ett stort företag som Herman Miller bryr sig om vad vi spelare har att säga”, säger Tim. ”Spelare vet vad andra spelare gillar, så genom att få feedback från oss spelare får du äkta feedback.”
Eftersom vi visste att Tim redan suttit i gamingstolen Embody ett bra tag ville vi kontakta innehållsskaparen och streamern för att ta reda på vad stolen betytt i upp- och nedgångar i hans spelande, vad han gör under sin lediga tid och var han tror att hans spelandet är på väg.

NÅGRA HÖJDPUNKTER FRÅN GAMING OCH STREAMNING HITTILLS 2021 ÄR...

”Få spela Warzone med mina vänner.”
”Blir beroende av Valorant.”
”Få spela Warzone med Luke Combs.”

Se Tim i aktion.

NÅGRA LÅGPUNKTER FRÅN GAMING OCH STREAMNING HITTILLS 2021...

”Avrankning i Valorant.”
”Att falla i döden, och avbrott i Warzone.”

DET GALNASTE SOM NÅGONSIN HÄNT PÅ EN STREAMING ÄR...

”Att få min första Fall Guys att vinna.”

NÄR JAG INTE STREAMAR HITTAR DU MIG...

”Hemma med min familj eller umgås med vänner.”

BÄSTA MATSTÄLLET EFTER ALLTFÖR MÅNGA TIMMARS SPELANDE...

”Chipotle Mexican Grill.”

OM JAG INTE VAR PROFESSIONELL SPELARE, SKULLE JAG BLI...

”Speltestare.”

UNDER ÅRET 2050 KOMMER SPELANDE VARA...

”Mer välkänt och större än det redan är.”

BÄTTRE HÄLSA, BÄTTRE GAMING

Gamingstolen Embody har utformats med hjälp av spelare och med fler än 30 läkare och doktorer inom områden relaterade till syn, sjukgymnastik och ergonomi.

”Efter att ha streamat och suttit så länge insåg jag vikten av kvalitetsprodukter och att investera i dem för mig och min hälsas skull. Min rygg gör inte ont längre, och när jag spelar under långa perioder är stolen en livräddare!”

— TIMTHETATMAN