TILLSAMMANS SKAPAR
VI INNOVATION

Vi är stolta över att berätta om vårt samarbete med G2 Esports, en global hemvist för världens bästa spelare, kreatörer och underhållare. G2 är ett vinnande tillskott till vår innovativa historia och arbetar tillsammans med våra tekniker och experter på design för spelare, utbildningsprogram och skadeförebyggande stöd. Som G2:s officiella stolspartner ska vi leverera våra bästa spelstolar till alla G2-lag, kreatörer och kontor. Genom att kombinera branschledande forskning med unik tävlingsinstinkt tänjer vårt partnerskap på gränserna för ergonomisk design, prestationsteori och mycket mer för att frigöra den fulla potentialen hos spelare överallt.

DÄRFÖR SAMARBETAR G2-PROFFSEN MED OSS

Headline Lorem Ipsum

PRESTATION SOM ALDRIG TAR SLUT

”När jag spelar i flera timmar behöver jag högkvalitativ utrustning utformad för att ge stöd åt rygg, axlar och nacke under spelet. Jag älskar lyxen att sitta bekvämt på Embody hela dagen!”

Headline Lorem Ipsum

BÄST PÅ ERGONOMISKA STOLAR

”Första gången jag satte mig i en Embody häpnade jag över dess lyhördhet och stöd. Jag är jätteglad över att sitta bekvämt hela dagen i stolen.”

Headline Lorem Ipsum

STÖD SOM VARAR LÄNGE

”Om du är med i mitt lag
vill jag vara säker på ditt stöd. Med Embody sitter jag bekvämt när jag spelar i flera timmar.”

Headline Lorem Ipsum

DESIGN SOM HÅLLER

”Embody ger mig inte bara stöd – det är en stol jag vet att jag kan lita på. Tänk er att sitta på någon annan stol än en Herman Miller. Det skulle jag aldrig göra.”