Garanti

På Herman Miller Gaming inser vi behovet av produkter som tål kontinuerlig användning dag ut dag in och vi står bakom kvaliteten på våra produkter till 100 procent. Med begränsade undantag täcks våra gamingprodukter av en 12-årsgaranti som inkluderar delar och arbete, så att du inte behöver stå för räkningen om garantiarbete behöver utföras!

Herman Miller x G2 Embody

Hur lång garanti har stolen?
Stolen omfattas av vår 12-åriga standardgaranti. Du bör dock vara medveten om att du på grund av den här produktens begränsade upplaga kanske inte får en likvärdig ersättningsprodukt i samband med ett eventuellt framtida garantiärende. Du får i dessa fall en standardversion av gamingstolen Embody.

Vår fullständiga garanti kan ses här:
Herman Millers garanti

Min vara behöver repareras, vad kan jag göra?
Om din vara fortfarande befinner sig inom garantin är det bara att kontakta vår kundtjänst, så hjälper de dig.

Hur vet jag om min produkt fortfarande omfattas av garantin?
Garantitiden varierar från vara till vara, därför rekommenderar vi att du kontrollerar detta för din specifika produkt.

Vår garanti är giltig från den dag du tar emot din vara, så vi rekommenderar att du kontrollerar din leveransbekräftelse via e-post för att ta reda på om varan fortfarande befinner sig inom garantin.

Jag har begärt en reparation, vad händer nu?
När vi har mottagit din begäran kommer vi att kontakta dig inom 1-2 arbetsdagar. Vi pratar igenom din förfrågan med dig och ordnar så att en ingenjör besöker dig om det är tillämpligt.

Hur lång tid tar det att få min vara reparerad?
Reparationer sker vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter att en begäran har gjorts och bekräftats. Det kan ta något längre tid beroende på vilken reservdel som krävs för att slutföra reparationen.